Güneşlenirken cildinizi koruyacak 5 önerimiz

Yaz mevsiminin kavurucu sıcağından korunmak için şemsiye altında olsak da, UV ışınlarına her türlü maruz kalıyoruz. Bu hususta cildimizi korumak her şeyden önemli. Güneşten korunmak için 5 öneri

She and Girls Dergisi, Moda Dergisi, Alışveriş Dergisi.

Instagram Hesabımız

Koruyucu kremlerimizi, vucut losyonlarımızı, dudak balmlarımızı ve saç bakım ürünlerimizi plaj çantamızdan eksik etmemeye özen göstermeliyiz. Sizler için seçtiğim aynı zamanda kullandığım bir kaç cilt bakım ve kişisel ürünler.

Coco Cabana

Cildi yumuşak ve dolgun yapan en nemlendirici vücut kremi.

Vücudumuzu sevmek ve şımartmak doğal bir refleks ve bu ultra nemlendirici krem cildimize derinlemesine bakıyor.
Coco Cabana kremi yoğun nemlendirme sağlar.

En kuru ve susuz kalmış cildi bile dönüştür ve besler, olağanüstü pürüzsüz ve yumuşak hale getirir.

Shiseido

Mükemmel bir formüle sahip hafif bir günlük güneş koruyucu krem ​​ve cildi yoğun nem ile yeniler.
Cildin UVA / UVB ışınlarına, dehidrasyona veya hava kirliliğine zarar vermesini önler. Görünmez ve makyaj tabanı olarak uygundur.

Bumble& Bumble Hair Dresser’s

Altı farklı hafif yapıdaki yağların karışımından oluşan bu ürün saçı yumuşatmaya ve ipeksileştirmeye yardımcı olur. Aynı zamanda elektriklenmeyi azaltırken, kolay karışan saçların açılmasını sağlar.

İçerisindeki UV koruması sayesinde güneşin zararlı ışınlarından korurken saçın kırılmasını engeller. Orta ve kalın telli, dalgalı ve kıvırcık, kuru, yıpranmış ve boyalı saçların kullanımına uygundur.

Winky Lux Balm

Winky Lux balmı, dudaklarınıza mükemmel bir renk sağlar ve parlaklık verir. Noix de Coco kokusuna sahip bu dudak balmı her gün kullanmak isteyeceğiniz bir üründür.”

Sephora Balm

Sephora Collection Lip Balm, eriyen ve kaygan dokularıyla gün boyunca dudakları nemlendiren ve besleyen dudak bakım balmı serisidir. Dudaklarınızı besler ve hedefli dudak bakım faydaları sağlar.

Gözdenur Kılavuz

Moda Editörü

Güneşten korunmak için 5 öneri

She and Girls Haziran 2020 Sayısı Gençlik Dergisi Girls Hediyesiyle Dergiliklerde!

SHE AND GIRLS BAHAR 2024