Sonbaharda kıyafetlerin gücü!

Herkesin bildiği gibi 2020 moda sektörü için zor geçti. Yine de She and Girls ekibi olarak moda ve trend anlayışımızla bize ilham olan stillerle sizlere yazmaya devam ettik! 2020 Sonbahar tasarımcıların defile çekimleri

She and Girls Dergisi, Moda Dergisi, Alışveriş Dergisi.

Instagram Hesabımız

Modaya yön veren moda devlerinin defile çekimleriyle olan sayfalarıma bakarken umarım ne hissettiğimi hissedersiniz… Yenilenmiş bir pozitifliğin ortaya çıkışı, bir metanet duygusu ve dönüşümü kutluyoruz.

Ve ‘’Şimdi bu dünyaya öncekinden daha iyi adım atacak kadınları düşünüyorum…’’

Max Mara

2020-2021 Max&Mara yeni koleksiyonundan tek parça tulum şıklığı! Geniş, bol elastik ve ipli seçenekleri çok göreceğiz. Sezonun renkleri arasında iddialı taş ve toprak tonları var.

Emperio Armani

EMPERIO ARMANI

Sade, göz alıcı detaylar ‘’Emperio Armani’’.

Yumuşak desenli, kuşaklı, kemerli mini organze elbiseler koleksiyonun en göz alıcı parçalarındandı.

Dolce Gabbana

DOLCE GABBANA

Milano’da düzenlenen moda haftasında en çok ses getiren defilelerden birisi de şüphesiz Dolce&Gabbana. Desenler, keskin kesimlere sahip ceketler ve renklerin uyumla gelen ahengi…

Versace

VERSACE

‘’Dünya değişti ve biz değiştik.’’ Donatella Versace

Donatella Versace’nin 2020-2021 koleksiyonunda, Gianni Versace’nin 1992 yılında ‘tresor de la mer’ koleksiyonundan esinlendiğini, deniz kabuğu ve mercan motiflerinin renklerle buluştuğu, katmanlı ve kıvrımlı eteklerin defilede adeta dalgalanır gibi sergilenmesi Milano moda haftasının en etkileyici koleksiyonları arasına girmeyi başardı.

Fendi

FENDI

Fendi koleksiyonunda sadeliğe yer vermiş ve aynı zamanda sürdürülebilir bir moda anlayışıyla ön plana çıkmış. İlkbahar tonlarını sonbahar-kış koleksiyonuna taşıyan markalar arasındaydı. Açık renkler, keten kumaşlar sade ve iddialı bir sezonun işaretini veriyordu.

Dsquared

DSQUARED

Net bir çizgi üstünde giden Dsquared tarzından ve tavrından ödün vermeyen bir koleksiyonla karşımızda. Dantelin mini elbiselerle buluşması, jean tarzın feminen ve seksi bir hava içinde karşımıza çıkıyor olması bizi bir karma içine sürüklüyor. Modada yeniden doğuşa, değişikliğe bir adımda Dsquared’den.

Chiara Ferragni

CHIARA FERRAGNI

Tatlı, çılgın ve seksi!
Chiara Ferragni sezonun renkli ve ‘’sportif feminen’’ dediğimiz koleksiyonları arasında yer alıyor. Şortların mayo iç giyimle şekillendiği, ekosenin modasının geçmediğini, ceket pantolonla sportifliği kaybetmediğimizi bu koleksiyonu inceleyerek görebiliriz.

Christian Cowan

CHRISTIAN COWAN

Hayran olduğum, tarzının bizi uçlara götürdüğü Christian Cowan! Kumaşların özgürce dalgalandığı, balon formların ön planda olduğu, koyu tonların her zaman asil olduğunu anlatan bir defile ile karşımızda. Balon formlu tüy kollar, büyük abartı fiyonklar, kürk detaylar 2020-2021 modasının nasıl birbirinden bağımsız, özgür olduğunu anlatıyor.

Erdem

ERDEM

Ormanda gerçekleştirilen sıra dışı defile. Erdem Moralıoğlu’nun desenli ve çiçekli motiflerle süslediği koleksiyonu 18.yy tasarımlarını andırıyordu.

Zimmermann

ZIMMERMANN

Nicky Zimmermann’in ‘’Wild Botanica’’ adını verdiği koleksiyonu güzel bir açılışla tanıtıldı. Çiçeklere olan sevgisini tasarımlarına yansıtan Zimmermann ‘’ Eğer tasarımcı olmasaydım, çiçekçi olurdum’’ diye eklemeyi unutmadı.

Tasarımlarında ön plana çıkan fırfırlı üstler çiçek, kelebek ve kuş baskılarına , kalem eteklere yer vermişti. Sanırım 2020-2021 sezonunda modayı her haliyle yaşıyor ve görüyor olacağız.

Gözdenur Kılavuz

Moda Editörü

2020 Sonbahar tasarımcıların defile çekimleri

She and Girls Kasım 2020 Sayısı Gençlik Dergisi Girls Hediyesiyle Dergiliklerde

SHE AND GIRLS BAHAR 2024