2020 Müzik Ödülleri şıklığı

Sadece mankenler ve ünlü oyuncular mı tarz giyiniyor sanıyorsunuz? O zaman yanılıyorsunuz! Ünlü şarkıcıların şıklık yarışı ödül törenlerine damga vuruyor. 2020 müzik ödülleri ünlülerin şıklığı

She and Girls Dergisi, Moda Dergisi, Alışveriş Dergisi.

Instagram Hesabımız

Bu yıl Covid 19 gölgesinde gerçekleşen ödül törenleri gösterişinden hiç bir şey kaybetmedi.

Hadi bu şıklığa birlikte göz atalım;

Sia

Sia
2020 Bilboard Müzik Ödüllerinde sahneye çıkan ünlü şarkıcı Sia, Dolce&Gabbana tarzıyla geceye damgasını vurdu. Dev pembe ve büyük fiyonkla süslenmiş elbise, abartı ve tarz arasında köprü oluşturuyordu. Her zamanki gibi ‘’Sia Tarzı’’ farkını ortaya koymuş.

Billie Eilish

Billie Eilish

Rahatlığından ödün vermeyen Billie Eilish tarzından da ödün vermiyordu. Şarkıcı, tepeden tırnağa vazgeçemediği GUCCI tasarımı tercih etmiş. Yeşil tonlarda iki parçadan oluşan çiçek baskılı kıyafeti biraz demode görünse de,

Billie kıyafete her zamanki gibi ayrı bir hava vermeyi başarmış. Kıyafetin detaylarını da unutmamak gerek, kova bir şapka, boyundan inen ince bir fular ve yüz maskesi.

Demi Lovato

Demi Lovato

Güçlü performansıyla herkesi etkisine alan Lovato, parlak mor kıyafetiylede adeta göz kamaştırıyordu. Tüm kıyafeti tam göremesek de mor bir takım elbise seçen ünlü şarkıcı, kıyafetini elmas gerdanlıklar ve elmas küpelerle süslemişti.

Ayrıca göz farı kıyafetinin rengiyle uyumlu ve 90’lardaki Spice Girls’ü andıran saç modeliyle de başka bir havası vardı.

Alicia Keys

Alicia Keys

Uzun zamandır sadeliğiyle adından söz ettiren Alicia Keys, törende adeta ışıl ışıl parlıyordu. Hayranlarını ve bir çok kişiyi heyecanlandıran bu tarzı görülmeye, performansı da izlenmeye değerdi.

Bedenini tamamen saran kristal kaplı ışıl ışıl olan gümüş renkli tulumu, bu görünümünü tamamlayan küpeleri, sivri uçlu metalik arkası açık gümüş ayakkabı kombiniyle hem cesaretini hem de tarzını ortaya koyuyordu.

Julia Michaels

Julia Michaels

İlgileri üzerine toplayan bir diğer ünlü şarkıcı ise Julia Michaels. Kat kat tülden oluşan tek omuz detaylı mini elbisesi, onu tamamlayan uzun diz üstü rugan çizmeleri ve Messika mücevherleri. İşte ben buradayım diyordu!

İlgimi en çok çeken ise mücevherleri oldu. Çift sıralı Messika pırlantalı gerdanlığı ve tasarım olan kulağı bir melek kanadı gibi saran elmas küpeler göz alıyordu.

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Onu çılgınlıklarıyla tanısak da, 27 yaşındaki şarkıcı ve aktris MTV Video Müzik Ödüllerinde muazzam şekilde dikilmiş olan transparan elbisesiyle göz kamaştırdı. Cyrus’un elbisesi, Mugler’in Sonbahar 2020 koleksiyonundandı.

Siyah mücevherimsi detaylar içeren uyumlu eldivenleriyle 60’lı yılların Audrey Hepburn havasını andırıyordu. Cesur elbisesinin altına siyah iç çamaşırı giyen Miley elbisesini sade siyah sandaletlerle tamamlamıştı.

Lady Gaga

Lady Gaga

‘’Bu dünyanın dışında bir görünüm.’’ Tam anlamıyla yapmak istediği ve bize hissettirdiği buydu. Tarzıyla her zaman adından söz ettiren Lady Gaga, yine bizi şaşırtmadı ve MTV Video Müzik Ödülleri’ne kıyafetleriyle damgasını vurdu.

Area’nın tasarladığı metalik kapitone parka ve Conrad tarafından yapılmış bir kask. Tam da Lady Gaga’ya yakışır şekilde, yüksek platformlu Pleaser Shoes botları ve Dena Kemp mücevheriyle etkisinden çıkamayacağımız bir tarz sergiledi.

Doja Cat

Versace şıklığı ve Doja Cat uyumu…

2020 İlkbahar/Yaz Versace koleksiyonundan ışıltılı bir elbise tercih eden Cat, elbiseyle adeta bir bütün içerisindeydi.

Elbisenin sımsıcak tropic tonları, göz alıcı sırt dekoltesi ve diz üstü biten mini saçakları çiçek desenleriyle tamamlanıyordu.

Belirgin göz makyajı ve toplu örgülü bir saç tercih eden şarkıcı, elbisesine uyumlu takmış olduğu mücevherleriyle geceye damgasını vuran isimlerdendi.

Gözdenur Kılavuz

Moda Editörü

2020 müzik ödülleri ünlülerin şıklığı

She and Girls Kasım 2020 Sayısı Gençlik Dergisi Girls Hediyesiyle Dergiliklerde

SHE AND GIRLS BAHAR 2024