Sonbaharın Romantik Gelinlerine Trend Önerileri!

Oleg Cassini, 2019 sonbahar kış koleksiyonuyla sonbaharın dökülen yaprakları arasında romantik bir düğün yapmak isteyen ya da soğuk ve karlı havaları seven gelinleri masalsı bir kış düğününe hazırlıyor. 2019 sonbahar gelinlik modelleri

She and Girls Dergisi, Moda Dergisi, Alışveriş Dergisi.

youtube.com/msemedya

İmza Modelleriyle Her Tarza Uygun Gelinlikler

2019 yaz düğünlerinin sezonu kapanırken; sonbahar ve kış gelinlik modelleri vitrinlerde yerini almaya başladı. Farklı kumaşlar, aksesuarlar ve kalıplarda hazırlanan gelinlik modelleri arasında tarzınızı en iyi yansıtacak gelinliği bulmak için şimdiden araştırmalara başlamalısınız. Oleg Cassini bu sezonda retro, minimalist, cepkenli, üç boyutlu, maskülen kalıplarıyla her gelinin tarzına uyabilecek zengin koleksiyonu kış aylarına damgasını vuracak.

Farklı olmayı seven, iddalı kış gelinleri için Oleg Cassini’nin 2019-2020 sonbahar kış koleksiyonunun öne çıkan trendlerini birlikte inceleyelim.

Oleg Cassini
Oleg Cassini

Zerafetin Ötesinde Uzun Kollu Gelinlikler

2019 yılının gelinlik modasında kol detaylarının öne çıktığını görüyoruz. İllüzyon efekler, tül üzerine dantel işlemeler ve çiçek motifleriyle tasarlanmış kol detaylara sahip gelinlik modelleriyle hem asil hem de zarif bir görüntü yakalamanız mümkün. Geçmişin zarif stilini bugüne taşımak isteyen gelinler baştan aşağıya dantel ile tasarlanmış dar kesim uzun kollu bir gelinlikle retro bir görünüm elde ederken; masalsı bir hava katan V yaka kesimli, hacimli eteklere sahip ,uzun tül kollu gelinlik tercihiyle kendi masalınızın prensesi olabilirsiniz.

İpeksi Dokusuyla Saten Gelinlikler

Yaz aylarına nispeten sonbahar kış aylarında daha çok tercih edilen saten kumaşlar, parlak dokusu ve yalın görüntüsüyle hem size hem gelinliğinize sofistike ve bir o kadar gösterişli duruş katacak. Estetik görüntüsüne parlaklığıyla sihir katan satenin dantel ile uyumu; sade ve şık görünmeyi tercih eden gelinler için sihirli bir zarafete dönüşebilir.

Sonbaharın Romantik Renkleriyle Uyumlu Nude Gelinlikler

Gelinliğin vazgeçilmez rengi beyaz olsa da sonbahar tonlarından ilham alan pastel ve nude gelinlikler romantik bir görünüm yakalamak isteyen sonbahar kış gelinleri için alternatifler arasında yer alıyor. Dantel ve tüllerin farklı tonlarda uyumuyla özgün bir tarz yakalarken; simli ve inci detaylı işlemelerle zarif bir görsel efekt yaratıyor.

Masalsı Siluetin Baş Kahramanı Balo Tipi Gelinlikler

Sonbahar kış düğünlerinde en çok tercih edilen mekanlar; balo salonları, otel ve saraylar olurken; geçmişin ihtişamlı geleneğini sürdürmek isteyen gelinler, kabarık etekli balo tipi gelinliklerle hiç olmadığı kadar cesur ve gösterişli bir görünüm elde edebilir. Dantelin zarif görüntüsü ve ışıltılı işlemeleriyle iddalı balo tipi gelinlikler 2019 – 2020 kış sezonu trendleri arasında yerini alıyor.

Oleg Cassini

Hareketli ve Göz Alıcı Tüy Detaylı Gelinlikler

Kış gelinlikleri 2019 senesinde farklı ve göz alıcı detaylarıyla dikkat çekiyor. Hem hareketli hem de romantik bir görünüm elde etmek isteyen kış gelinleri, omuzlarda veya kollarda kullanılan tüy detaylar, payet ve ışıltılı işlemelerle tüm dikkatleri üzerinde toplayacak. A kesim ya da tüy detaylarla işlenmiş elbise tarzı gelinlikler, romantik ve helenistik görnümü yakalamak isteyen kış gelinleri için vazgeçilmez olacak.

Alternatifli Şıklık Yaratan Pelerinli Gelinlikler

Bu sezon masal prensesi gibi hissedeceğiniz ve mevsimin soğuk havasına uygun trendlerden biri de pelerinli kış gelinlikleri. Tercihen uzun ya da kısa kullanabileceğiniz pelerinler tek parçada iki farklı görünüm seçeneği yaratıyor. Uzun pelerinin zerafetiyle herkesi kendinize hayran bırakırken, kısa bir pelerinle ihtişamlı ve farklı bir görünüm elde edebilirsiniz. İstediğiniz zaman çıkarabileceğiniz bu detay gecenizin dikkat çeken tamamlayıcı parçası olacak.

Oleg Cassini
Oleg Cassini

Yüksek çözünürlüklü görsellerin tümüne bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.
Moda çekimleri ve koleksiyona ait detaylı bilgi için: yagmur@kingdomistanbul.com

2019 sonbahar gelinlik modelleri

SHE AND GIRLS BAHAR 2024