Serenay Sarıkaya’nın sokak stili rahatlığı! Serenay Sarıkaya’nın kıyafet tercihinde olmazsa olmazı ne?

En çok yaptığı işler ile gündemde olan Serenay Sarıkaya, aynı zamanda uzun bir dönem stili ile de gündemde yerini almıştı. Serenay Sarıkaya sokak tarzı

Instagram Hesabımız

Yıllar içerisinde bir çok stil denedi, hatta bazen yanlış seçimler ile kendini yaşından daha büyük gösterdi.
Çok iyi dediğimiz zamanlar kadar “yok artık bunu giyen Serenay olamaz.” bile dedik.

Sosyal medyayı çok sık kullanmasıyla birlikte sokak stiline caddelerde daha çok rastladık. Anladık ki asıl Serenay Sokakta !

Ödül törenlerinde seçtiği kombinler ile adından daha çok söz ettiren Serenay Sarıkaya, büyük ihtimal bir çok stil danışmanı ile çalışıyor. Eğer gerçekten böyleyse ben oyumu Hafize Çeliktürk’den yana kullanmak istiyorum. Serenay’ın içinde yaşayan bir çok kadını ortaya çıkartıyor.

Şimdi sokak stiline gelirsek eminim Serenay ev kombinlerinde de bir o kadar şık aynı zamanda rahat. En büyük zaafı denim olan Serenay,  aynı zamanda deriden de hiç vazgeçmiyor. Yıllardır hayranlık ile takip ettiğim bu güzel kadının stili yıllar önce belirli kalıptan çıkmazdı.

Şimdi modanın da yön vermesiyle bunu kendi tarzı ile harmanlayarak bir stil yarattı. Hatta biraz daha zorlasa bir Rihanna akımı gibi bir akım başlayacak moda dünyasında.

SERENAY’N GARDROP ANALİZİ !

 

Denim olmazsa olmazı

 

Stiletto en rahat kombininde bile olması gerekiyor

 

Deri ceket sporu bile şık yapan en büyük silahı

 

Oversize gömlekler

 

Yaz kış kombinlerinde ters köşe yapan çizmeler

 

Slip elbiseler

 

Boyfriend jeanler

 

Baştan ayağa beyaz

 

Eşofman şıklığı

 

Etek

Aykırı olmayan bir stil görüyoruz değil mi ? Ama bu sadece Serenay’ın üzerinde böyle duruyor desem inanırsınız çünkü o bu auraya sahip.

Şöyle ki; Serenay tarzında maximum sadece 2 parçayı öne çıkartıyor. Ya bu motorcu ceketleri oluyor ya da seçtiği ağır botları. Avangart bir kadın olmaktansa minimalist bir tarza sahip olmak onu daha çok ortaya koyuyor.

Basic duruşunu hemen feminen bir hale getirebiliyor. Spor şıklığını topuklu ayakkabılar ile tamamlayıp ters köşe yapıyor.

Bohem esintiyi hep seviyor ve illa ki bunu kombininde yansıtmak istiyorsa seçtiği aksesuar ile gözler önüne seriyor . Bunu ya gözlükler ile ya da çantayla veya şapkayla yapıyor. Çok önceden siyah ve toprak renkleri vazgeçilmezi olan Serenay’ı, şimdi cüretkar tarz ve renkleri tercih ettiğini görüyoruz.

Kırmızı slip elbiseler, bordo rujlar, günlük rutin yaşamında da yer almış durumda. Herkesin bildiği ama kimsenin cesaret edemediği tarza sahip olmasının en büyük nedeni, kimsenin cesaret edemediği detayı kombinlerine hipoteklemesidir.

Serenay’ın tarzı bazen bizlere copypase gibi sunulsa da dünyaca ünlü 2 modelin tarzına benzediğini söyleyebilirim. Stili en yatkın olan isimler Kendall Jenner ve Gigi Hadid tarzına sahip olmasıdır.

Marka yüzü olduğu “Mavi” Serenay Sarıkaya’ya çok güzel bir form kattı diyebiliriz. Serenaya şekil vererek tarzını bulması moda dünyası ve ünlü stiller için muazzam oldu.

Serenay Sarıkaya aynı zamanda oynadığı bütün film, dizi, reklam filmlerinden kendine çok şey katıyor. Gerçek hayatında da o karakterlerin tarzını deneyerek, yeni keşifler yapıyor. Buna çok nadir ünlüde rastlayabiliriz.

Fi dizisinde “Duru” karakteri kendi stilinden bir parça, dikkat ederseniz Medcezir dizisinde “Mira” karakteri şu an ki Serenay Sarıkaya stilidir.

Umarım yakında bir marka çıkartır ve tarzını hem giyer hem giydirir.

Dilara Kırmıt

Serenay Sarıkaya sokak tarzı

‘KüçükÇiftlik Bahçe Sineması’ başlıyor!

SHE AND GIRLS BAHAR 2024