2020 – 2021 Trendleri ile Yeni Yıl Makyajı

Biz kadınlar yeni yıla birçok anlam yükleriz. Yeni yıl, yeni umutlar, yeni hedefler, yeni kararlar ve hatta yeni stil anlamına gelir. Bu sebeple yeni yılı coşku ve heyecanla karşılarız. 2020-2021 yeni yıl makyaj trendleri

She and Girls Dergisi, Moda Dergisi, Alışveriş Dergisi.

Instagram Hesabımız

Kutlama için ne giyeceğimizi, makyajımızı nasıl yapacağımızı haftalar öncesinden netleştiririz. Çünkü her kadın katıldığı davetin en şık, en güzel kadını olmak ister. Biz de istedik ki moda sayfalarımızdan esinlenerek oluşturacağınız kombinlerinizi makyaj tüyolarıyla da taçlandıralım.

2020-2021 trendleriyle oluşturacağınız yeni yıl makyajı nasıl yapılır?

Kalıcılığı Ve Kapatıcılığı Yüksek Ten Makyajı

Yeni yıl makyajından en büyük beklentimiz, kapatıcılığı ve kalıcılığının yüksek olması yönünde. Bunun için ten makyajınıza başlamadan önce Nars Radiance Primer Broad Spectrum Spf 35 makyaj bazı ile cildinizi fondötene hazırlamanızı öneririm.

Nars Radiance Primer Broad Spectrum SPF

Makyaj bazını fondöteni süreceğiniz yüz ve boyun bölgenize uyguladıktan sonra kapatıcılığı ve kalıcılığı yüksek Nars All Day Luminous Weightless fondöten ile cilt makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

Nars All Day Luminous Weightless

Buğulu Gözler

Göz makyajınıza başlamadan önce ilerleyen saatlerde yorgun gözükmemek için, göz altlarınıza Lauder Double Wear Instant Fix Concealer uygulamanızı tavsiye ederim. Canlı ve parlak bir cilt görünümü için en ideal renk 1w lıght.

Double Wear Instant Fix Concealer

Tabiri caizse 2021’e göz kırpacağımız bu gecede, gözlerimizin en belirgin hali için Mac Great Brows Brush Stroke Linerı tercih edebilirsiniz. Sürümü bir o kadar kolay ve kalıcılığı yüksek bu eyeliner vazgeçilmeziniz olacak.

 Mac Great Brows Brush Stroke Liner

Buğulu göz makyajını bu yıl da davetlerde sıkça göreceğiz. Bunun için dilerseniz Urban Decay Naked Smoky buğulu göz makyajı paletini tercih edebilirsiniz.

Urban Decay Naked Smoky Göz Farı Paleti

Geceye makyajıyla damga vurmak isteyen kadınlar buradaysa aşık olacağınız bir üründen bahsetmek istiyorum. Nars Climax Extreme Maskara. ekstra hacim ve siyahlık veren ürünün, XXXL kıvrımlı fırçası sayesinde tek katta bile takma kirpik etkisini görmek mümkün.

Bu sayede davetlerde, artık göz makyajımızı ağırlaştıran takma kirpiklere ihtiyacımız kalmadı.

Nars Climax Extreme Maskara

Kaşlara Ufak Bir Dokunuş

Bu yıl, geçtiğimiz yıl da olduğu gibi kaş trendleri değişmedi. Doğal ve uzun kaşlar için ince uçlu kaş ürünlerini tercih edebilir, kaş arasındaki boşlukları doldururken abartıya kaçmadan trendi yakalayabilirsiniz.

Bunun için Benefit’in kaş setinden başkası düşünülemez. Bu set sayesinde kaşlarınızı doldurup belirginleştirebilir ve hacim kazandırabilirsiniz.

Benefit Kaş Seti

Bronz Yanaklar

Davet ve kutlama makyajlarının olmazsa olmazı kontör ve bronzer uygulanmış yanaklardır. Mac Studio Fix Sculpt and Shape Kontör Paleti ile kontör uyguladığınız yanaklarınız sayesinde yüzünüzü daha zayıf gösterebilir, Estee Lauder Bronze Goddess Matte & Glow Bronzer ile de makyajınızı belirginleştirebilirsiniz.

Mac Studio Fix Sculpt and Shape Kontör Paleti
Bronze Goddess Matte & Glow Bronzing Trio

Kırmızı Dudaklar

Yeni yılın rengi kırmızıdır, bunu herkes bilir. Aralık ayının gelişi ile birlikte dudak ve tırnak rengimizde tercihlerimiz hep kırmızıyı gösterir.

Bu sebeptendir ki, yeni yıl makyajı da kırmızı ruj ile taçlandırılmalıdır. Bunun için Mac Retro Matte Lipstick Ruby Woo’dan başkası düşünülemez.

Mac Retro Matte Lipstick Ruby Woo

Makyaj Tazelemeye Son

Makyajınızın kalıcılığını arttırmak ve sabahın ilk ışıklarına kadar aynı tazelikte kalmasını sağlamak için son olarak Prep + Prime Fix Plus Makyaj Sabitleyici Spreyi yüzümüze sıkıyoruz ve kutlamanın yıldızı olmaya gidiyoruz.

Prep + Prime Fix Plus Makyaj Sabitleyici Sprey

Dileriz 2021 tüm insanlığa ve ülkemize barış, sağlık, mutluluk ve huzurla gelir. Kadınlarımızın şiddet görmeyeceği, çocuklarımıza dokunulmayacağı ve hayvanlarımızın zarar görmeyeceği yeni bir yıl tek temennimiz.

Hoş gel 2021

2020-2021 yeni yıl makyaj trendleri

She and Girls Aralık 2020 Sayısı Gençlik Dergisi Girls Hediyesiyle Dergiliklerde

SHE AND GIRLS BAHAR 2024