Cildiniz Sonbahara Hazır mı? L’actone Cilt Bakım Ürünleri ile Cildinizi Sonbahara Hazırlayın!

Lactone Cilt Bakım Ürünleri Sonbahar 2019
Lactone Cilt Bakım Ürünleri Sonbahar 2019

Sımsıcak yaz günleri artık yerini sonbahara bırakıyor. Zararlı güneş ışınlarından, tuzlu deniz suyundan yorgun düşen cildinizi, soğuk havalar öncesinde L’actone’un cilt bakım ürünleri ile nemlendirerek canlandırın! Lactone Cilt Bakım Ürünleri Sonbahar 2019.

She and Girls Dergisi, Moda Dergisi, Alışveriş Dergisi.

youtube.com/msemedya

Cildinizi Nemlendirerek Sonbahara Hazırlayın!

Hava değişimi ve soğuk havaların gelişiyle, deniz suyundan ve zararlı güneş ışınlarından etkilenen cildi temizlemek ve vücut losyonları ile nemlendirmek gerekiyor. L’actone’un Olive Oil Body Care ürünlerinden olan el kremi ve vücut losyonu ile cildinizi pürüzsüz ve yumuşacık yaparak kendinizi şımartabilirsiniz.

Güneş Koruyucunuzu İhmal Etmeyin!

Sıcaklıklar düşüp sonbahar yüzünü gösterse de güneş ışınları cildinizi olumsuz yönde etkilemeye devam eder. Zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı, özellikle de yüzünüz için L’actone Güneş Koruyucu Spf 50+ Sprey Süt’ü deneyebilirsiniz. Cildinizin nemlendirilmesine de yardımcı olan sprey süt, çantanızdan ayırmayacağınız bir ürün olacak.

Cildinize Bakım Köpüğü Uygulayın!

Güneş yanıkları, zararlı ışınlar, denizin tuzlu suyu derken cildinizdeki hassasiyet ve kuruluğu yatıştırmak için L’actone’un Panthenol Sprey 150 ml’sini uygulayarak cildinizi besleyebilirsiniz. Bakım köpüğü içerisindeki vitamin-e, aloe vera ve allontoin sayesinde cildinizin bronzluğu uzun süre korunurken nem ihtiyacı da karşılanarak, parlak ve canlı bir görünüm kazanır. L’actone Panthenol Sprey dış etkenlerin olumsuzluklarına karşı doğal koruyucu bir bariyer etkisi de sağlar.

Lactone Cilt Bakım Ürünleri Sonbahar 2019. She and Girls Dergisi.

Ünlülerin Kuaföründen Saç Trendleri! 2019 / 2020 Sonbahar ve Kış Saç Modası Nasıl?

[irp posts=”5614″ name=”Zayıflamada en önemli faktör nedir? Uzman Diyetisyen Açıkladı!”]

Cildinize zaman ayırın

Kaliteli cilt bakım ürünleri, dış görünüşünüzü ve dolayısıyla da ruh halinizi olumlu etkiler. Evde peeling yaptığınız yüzünüze kaliteli bir nemlendirici kremle masaj yapmak yalnızca iki dakikanızı alacaktır. Dış görünüşünüze özen göstermek için ekstra zaman ayırmak özgüveninizi arttırır ve doğru ürünlerle yüz masajı yapmak bunun için en kolay yöntemlerinden biridir.

Hızlı bir “egzersiz kokteyli” deneyin

Hepimizin bildiği egzersizleri art arda kısa sürelerle yaparak bir kokteyle dönüştürün: Dört basit egzersizin her birini yalnızca 30 saniye yapmanız zindeliğiniz için yeterli olacaktır. Egzersiz süresi her ne olursa olsun, vücudunuz endorfin salgılayarak enerji seviyenizin artmasını sağlayacaktır. İşte basit bir egzersiz kokteyli:
• Jumping jack (30 saniye)
• Squat (30 saniye)
• Push-up (30 saniye)
• Yarım mekik (30 saniye)

Yazının devamını okumak için tıklayın!

SHE AND GIRLS BAHAR 2024