Fiat Fastback modeli nedir? Türkiye’de satılma ihtimali var mı?

2023 Fiat Fastback nedir?
2023 Fiat Fastback nedir?

Fiat Fastback modeli nedir? Türkiye’de satılma ihtimali var mı? 2023 Fiat Fastback nedir?

Instagram Hesabımız

Fiat Fastback görsellerinin ortaya çıkmasının ardından otomobil tutkunları tarafından en çok sorulan modellerden biri oldu.

Özellikle iddialı tasarım formu onun hemen hemen herkes tarafından beğenilmesini sağladı.

Son dönemlerde neredeyse tüm markaların Fastback kasaya sahip araçları arka arkaya ortaya çıkmaya başladı.

Yerli Otomobil markamız TOGG’un da bu tasarıma sahip bir modeli bulunuyor.

Bu modelin gelecek yılın sonunda Türkiye yollarında olmasını bekliyorum.

Fiat Fastback modeline geri dönecek olursak bu modelin Türkiye’de satılması hayalden öteye geçebilecek bir durum değil.

Tıpkı Fiat Pulse SUV modelinde de olduğu gibi bu Fastback Güney Amerika pazarı için geliştirilen modellerden biri.

Araçta 1.0 litre 130 HP turbo ve Abarth destekli 185 HP güç üreten 1.3 litre turbo motorun görev yapacağı belirtiliyor.

Boyutlar açısından baktığımız zaman Fiat Fastback 4442 mm uzunluğa, 1774 mm genişliğe, 1545 mm yüksekliğe ve 2533 mm dingil mesafesine sahip. Bagaj hacmi açısından 516 litrelik bir kullanım alanı sunuyor.

Bu model için SUV Coupe ya da Fastback tanımlaması yapılıyor. Alışkın olduğumuz Fastback tasarım çizgilerinden biraz farklı olsa da bu model yeni dönemin tasarım izlerini taşıyor.

Bu arada Fiat Fastback bir modelle Türkiye’de muhakkak karşımıza çıkacaktır.

Bilindiği gibi Peugeot, Citroen markalarıyla artık aynı çatı altında olan Fiat markasında da Yeni 408, Yeni C5 X ya da Yeni C4 X gibi bir seçenek göreceğimiz kesin görünüyor.

Hibrit Toyota Corolla Sedan Ekim ayında kaç paraya satışa sunuluyor?

Kadın Dergisi She and Girls Ekim Sayısı’nı Nerelerde Okurum? Gençlik Dergisi hediyesiyle She and Girls Dergisi’ni nerelerden okuyabilirsiniz?

44. sayısına ulaşan She and Girls Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz? Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasından indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsunuz Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

She and Girls Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek  44 sayıya birden ulaşma imkanınız da olacak.

She and Girls Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Magzter web sitesi ve uygulaması. Burada bizi She and Girls ismiyle bulabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

2023 Fiat Fastback nedir?

2023 Fiat Fastback nedir

2023 Fiat Fastback nedir?

SHE AND GIRLS BAHAR 2024