Bu yıl hangi yepyeni otomobiller Türkiye yollarına çıkmaya başlayacak! Bu listeye bakmadan karar verme!

2023 en ucuz sıfır arabalar
2023 en ucuz sıfır arabalar

Bu yıl hangi yeni otomobiller Türkiye yollarına çıkmaya başlayacak! Bu listeye bakmadan karar verme! 2023 model otomobil seçenekleri arasına hangileri katılacak? 2023 Model Arabalar arasında hangileri yer almaya başlayacak? 0 km otomobil satın alacaklar için işte 2023 yılında Türkiye yollarına çıkacak yepyeni otomobil modelleri. 2023 model arabalar ne zaman geliyor? 2023 en ucuz sıfır arabalar arasında yer alacak modellerde aralarında bulunuyor.

Instagram Hesabımız

2023 yılında Türkiye’de yepyeni sıfır kilometre otomobiller boy göstermeye başlıyor. 2023 sıfır kilometre otomobil satın alacaklar bu listeye bakmadan harekete geçmeyin.

1. Dacia Spring (Son çeyrek)

2. Renault Austral (Mayıs)

3. Yeni Renault Megane (Mayıs)

4. Yenilenen Toyota Corolla Sedan (Mart)

5. Yeni Fiat 500 Elektrik (Mart)

6. Ford Mustang Mach E (Mart)

7. Hyundai IONIQ 6 (Belli Değil)

8. Yeni Hyundai Kona (Ağustos)

9. Tesla Model 3 (Mart)

10. Tesla Model Y (Mart)

11. Togg Kompakt SUV (Mart)

12. Chery Tiggo 8 Pro (Mart)

13. Chery Tiggo 7 Pro (Mart)

14. Chery OMODA 5 (Mart)

15. Yeni Mitsubishi Colt (Eylül)

16. Kia EV9 (Eylül)

17. MG ZS EV (Mart)

18. MG 4 EV (Mart)

19. Opel Astra Elektrik (Belli değil)

20. Peugeot 308 Elektrik (Belli değil)

21. Peugeot 408 (Mart)

22. Yenilenen Renault Clio (Belli değil)

Toyota Corolla Cross Satışa Çıktığı Kasım ayında kaç paraydı? 2023 yılında kaç para oldu?

Kadın Dergisi She and Girls Aralık Sayısı’nı Nerelerde Okurum? Gençlik Dergisi hediyesiyle She and Girls Dergisi’ni nerelerden okuyabilirsiniz?

47. sayısına ulaşan She and Girls Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz? Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasından indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsunuz Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

She and Girls Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek  47 sayıya birden ulaşma imkanınız da olacak.

She and Girls Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Magzter web sitesi ve uygulaması. Burada bizi She and Girls ismiyle bulabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

2023 en ucuz sıfır arabalar

2023 en ucuz sıfır arabalar

2023 en ucuz sıfır arabalar

SHE AND GIRLS BAHAR 2024