En sevilen Exxen dizileri

Son yıllarda izleme alışkanlıklarımız hızla değişti ve hepimiz Netflix başta olmak üzere pek çok dijital yayın platformuna yönelmeye başladık. 2022 Exxen dizileri

She and Girls Dergisi, Moda Dergisi, Alışveriş Dergisi.

Instagram Hesabımız

Son yıllarda izleme alışkanlıklarımız hızla değişti ve hepimiz Netflix başta olmak üzere pek çok dijital yayın platformuna yönelmeye başladık. Türkiye piyasasındaki bu açığı gören Acun Ilıcalı, yerli dijital yayın platformumuz olan Exxen’i kurdu ve platform 2021 yılında yayın hayatına başladı. Reality show odaklı bir platform olsa da Exxen dizileri epey ses getirmeyi başaran yapımlar oldular.

Exxen, her geçen gün arşivine yeni diziler katıyor olsa da bazıları ilk yayınlandığı günden beri izleyiciler tarafından epey sevildi. Webtekno editörleri tarafından hazırlanmış olan en iyi Exxen dizileri listesi, platformda öne çıkan yapımları gözler önüne seriyor. Gelin Exxen dijital platformunda yayınlanan en sevilen dizilere ve bu dizilerin izleyicilerine sundukları heyecanlı hikayelere yakından bakalım.

En sevilen Exxen dizileri:

● Gibi
● İşte Bu Benim Masalım
● Şeref Bey
● Hükümsüz
● TolgShow Filtresiz
● Sihirli Annem
● Öğrenci Evi
● Kral Şakir
● Yetiş Zeynep
● Vahşi Şeyler
● Sesli Güldüm
● Süper 1 Takım

Gibi

                      Exxen Gibi Dizi

Başrollerinde sevilen komedi oyuncuları Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç’ın olduğu Gibi dizisinde, skeç skeç ilerleyen bir komedi şovu izliyoruz. İki oyuncumuz farklı dünyalara giriyor ve ‘gibi’ yaparak seyircileri kahkahaya boğuyor.

İşte Bu Benim Masalım

Başrollerinde Aleyna Tilki, Cemal Can Seven, Merve Sevin gibi son dönemin sevilen isimlerinin olduğu İşte Bu Benim Masalım dizisinde şarkıcı olma hayalinin peşinden giden genç bir kızın hikayesini ve lise hayatının ilginç yıllarını izliyoruz.

Şeref Bey

Başrollerinde Haluk Bilginer, Songül Öden, Şükran Ovalı gibi usta oyuncuların yer aldığı Şeref Bey dizisinde Arnavutluk’tan Türkiye’ye göç etmiş usta aşçı Şeref Bey’in sürprizlerle dolu hikayesini izliyoruz.

Hükümsüz

Başrollerinde Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, Alican Yücesoy gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Hükümsüz dizisi, ülkemizin en büyük sorunlarından olan kadın cinayetlerine odaklanıyor. Dizideki hikayelerde aslında engellenebilir her ölümün bir cinayet olduğunu anlıyoruz.

TolgShow Filtresiz

Exxen TolgShow Filtresiz

Usta komedyen Tolga Çevik’in gerçek bir oyunculuk şovuna imza attığı TolgShow programı, Exxen’de TolgShow Filtresiz başlığıyla yayınlanıyor. Dünyanın en özel formatlarından birinde Tolga Çevik’i kahkahalarla izliyoruz.

Sihirli Annem

Ülkemizde yapılmış gerçek anlamda fantastik türdeki en dikkat çeken yapımlardan biri olan Sihirli Annem’in yeniden çekilmiş versiyonu olan dizi, pek çok izleyici tarafından eleştirilse bile yine de epey seveni oldu.

Öğrenci Evi

Bertan Asllani, Samet Kaan Kuyucu, Sude Zülal Güler gibi genç yeteneklerin başrolünde olduğu Öğrenci Evi dizisinde, bir gençlik hikayesi izliyoruz. Dizi boyunca aynı evde yaşayan dört öğrenci üzerinden aşk ve dostluk kavramlarını görüyoruz.

Kral Şakir

Türkiye’de animasyon denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Varol Yaşaroğlu imzalı Kral Şakir karakterinin ve arkadaşlarının eğlenceli maceralarının anlatıldığı animasyon dizisi hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap ediyor.

Yetiş Zeynep

Aslı Bekiroğlu, Keremcem, Ece Dizdar gibi genç yeteneklerin başrolünde yer aldığı Yetiş Zeynep dizisinde sevimli bir dadı hikayesi izliyoruz. 6 çocuğa bakmak zorunda kalan genç üniversitesi öğrencisi Zeynep’in maceraları epey eğlenceli.

Vahşi Şeyler

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Hazal Türesan gibi usta oyuncuların yer aldığı Vahşi Şeyler dizisinde aksiyon ve komediyi bir arada izliyoruz. Dizi boyunca anlatılan hikayeler evlilik ve aşk kavramlarını sorgulamamıza neden oluyor.

Sesli Güldüm

Güldür Güldür Show’un çocuklar tarafından hazırlanmış versiyonu olan Güldüy Güldüy Show’da izlediğimiz Ezo Sunal eğitmenliğindeki çocuklar bu kez Sesli Güldüm programı ile yeteneklerini sergiliyorlar.

Exxen Süper Takım 1

Exxen’de yayınlanan animasyon dizilerden biri olan Süper 1 Takım da yine Varol Yaşaroğlu imzalı bir yapım. Süper 1 Takım dizisinde Birce, Birol, ayı, tavuk ve robottan oluşan eğlenceli bir ekibin maceralarını izliyoruz.

Exxen’de izleyebileceğiniz diğer programlar:

● Konuşanlar
● Fight Club
● Master Chef Junior
● Zeynep Bastık ve Konukları
● Kirli Çamaşırlar
● Garaj Exxen
● Akıl Oyunları
● Katarsis
● Ayak Tenis
● O Adam Oldun Mu?
● Nasıl Zayıflarım?
● Astrolojik Şifreler
● Sürprizimiz Var
● Şanslı mı Şanssız mı?
● Buraların Yabancısıyız
● Veteriner Hekim Tugay İnanoğlu ve Dostları
● Alper Rende ile Kaçış
● 2008 Milli Takım Hikayesi
● Süper 1 Takım
● Survivor Seçmeler
● No Limit
● Rol Kes
● @EnesArıkan

2022 Exxen dizileri

She and Girls Ocak 2022 Sayısı Gençlik Dergisi Girls Hediyesiyle Dergiliklerde

SHE AND GIRLS BAHAR 2024