Güneşe hazır stil önerileri!

Mayıs ayı, yeni umut ve hayaller. Kat kat giyinmeyi bir kenara bırakacağımız günleri sayarken 2021 yazından stil önerileriyle geldim. 2021 yaz stil önerileri

She and Girls Dergisi, Moda Dergisi, Alışveriş Dergisi.

Instagram Hesabımız

Markaların moda defileleri yazın gösterişli, göze çarpan stillerle ön plana çıkacağını savunurken, neyi nerede nasıl giyeceğimiz hangi stili takınacağımız da aklımızdaki sorulardan.

Tabii ki plaj modasından da söz etmeden geçmeyeceğim . 2021 plajlarında bu sene nasıl renkler ve tarzlar hakim onlara da kısa bir göz atacağız.

Zara

Havalar ısındıkça elbiseler de yavaş yavaş günlük hayatımızda yerini almaya başladı. Sportif bir görünüm için sneakers tercih edebilir ya da sandaletlerle kolayca kombinleyebilirsiniz.

Bu yaz trikoların etkisinden de çıkamayacağız. Özellikle alt-üst takımların ön planda olduğu geniş renk ve model seçeneğiyle deriden, denime sınırsız seçenekler ile yaz bizleri bekliyor.

Chanel

Modada ayrı bir yeri olan eşofmanlar sezonun her evresinde bizimle olacaklar. Sneaker’ları da unutmamak lazım!

Artık bikini altına bile kombinlenen tarzlar yazın en çok tercih edilenleri arasında yerini almaya hazırlanıyor.

Sneaker Girl

Asla vazgeçemediğimiz jean trendi 2021 İlkbahar/Yaz sezonunu etkisi altına alacak.

Sokak stiliyle iyice hayatımıza taşınan tarzlar, ünlü mankenlerin bu akıma destek vermesiyle de hepimizin alışveriş listesinin başına ekleniyor.

Gigi Hadid

Stil sahibi aksesuarlar olur mu demeyin, olur. Sadece bir aksesuar ile bütün görüntünüzün değişeceğini biliyor muydunuz?

Bir şapka, bir ayakkabı ya da takı. Sezonda ön plana çıkan aksesuarlar yazın en çok tercih edileni olacak.

Prada

Yaz denince akla ilk gelen bikiniler, tiril tiril pareolar, renkli terlikler ve fazlası. Bu yaz rengarenk olacak sahiller. Sezonun karma ilerlediği bir dönemde renklerin büyüsü yine etkisi altına alacak.

Yazın nasıl geçeceği hala merak konusuyken biz kadınlar tarzımızdan ve trendleri takip etmekten hiç vazgeçmiyoruz. Pastel ve neon tonlar bize yazın işaretini verirken, trendi en iyi ünlü yıldızların stilinden takip ediyoruz.

Kylie Jenner ve her mevsim bitmeyen güneşi ve giyindiği şahane bikinilerden bir tanesi. Bu yaz ipli, straplez ve top şeklinde bikinileri çok göreceğiz.

Kylie Jenner

Gözdenur Kılavuz

Moda Editörü

2021 yaz stil önerileri

She and Girls Mayıs 2021 Sayısı Gençlik Dergisi Girls Hediyesiyle Dergiliklerde!

SHE AND GIRLS BAHAR 2024