2021 Modada renklerin karması!

2020’yi iyi kötü geride bırakırken , 2021’in bizlere harika gelmesini umut ediyoruz. 2021 Modasında renkler ve kombinler

She and Girls Dergisi, Moda Dergisi, Alışveriş Dergisi.

Instagram Hesabımız

Yeni kış yeni başlangıç! 2020’de olduğu gibi 2021 Kış trendlerinde de trençkotlar, oversize paltolar, yapay kürkler, ekoseler, jeanler, karpuz kollar ve balon formlar, püsküller, slip elbiseler, pullar ve payetler ile birlikte zincirler, inciler, kristaller ön plandayken; renklerde siyah, kırmızı, beyaz, gri, bej ve kahve tonları göz dolduruyor.

Alexander McQueen

Bakalım 2021 renk ve kombinleriyle neler yapabileceğiz. Sizler için seçtiğim ve oluşturduğum kombinlere bir göz atalım.

Nocturne

 

Prada Çanta

 

Zara Çizme

Siyah ve beyaz’ın uyumu her zaman beni cezbetmiştir. Nocturne’nun yeni sezon bağcık detaylı tarz sweatshirt’ü, şık bir çizme ve sezonun en popüler çantasıyla hem günlük hem gece dışarı çıkarken harika kombinleyebileceğiniz bir tasarım olmamış mı?

Machka Kaban
Raffaello Bettını-Vakko Şapka

 

Gucci Eldiven
Mac Kırmızı Ruj

Gri ve Kırmızı uyumu her zaman şık bir izlenim bırakmıştır. Machka’nın yeni sezon yaka detaylı kabanı ve sizler için seçtiğim kolayca kombinleyebileceğiniz parçalar.

 

Tommy Hilfiger

 

Bershka Pantolon

 

Adidas ZX 2K Boost

Sportif şıklık yine sezonun en çok tercih edilenleri arasında. Ekosenin modası over size montlara ilham verirken, bol pantolonlar ve spor ayakkabılar günlük tarzımızı oluşturdu.

 

Burberry

 

Burberry Çanta

 

Dior Bot
Yves Saint Laurent Parfüm

Her sezon olduğu gibi, bu sezon da markalar çok iddialı. Burberry yeni tasarım çantasıyla minimal tasarımlara adeta meydan okuyor. Bu sezon tarz ikileminde mi kalacağız bilmem ama 2021 tasarımların yılı olacak.

 

GAP

 

H&M Jean
Moschino Çanta

 

NIKE Air Force

Jean dolaplarımızın vazgeçilmezi! Her zaman kolay kombin yaptığımız parçalar bu sezonda favorimiz olacak.

2020 pandemi sürecinde alıştığımız rahatlık, dolaplarımıza bir tarz olarak yerleşti. Bu sezon da çok fazla göreceğimiz kombin önerilerinden birini sizler için düzenledim.

 

Louis Vuitton Elbise

 

Michael Kors Saat

 

Miu Miu Çanta

 

Fendi Çizme

Renklerin tasarımlarla bütünleştiği, birden fazla rengi bir arada kullanabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Dünyaca ünlü markaların 2021 sezonunda sade ama gösterişe önem verdiğini görüyoruz.

Klasik saatlerin dijitale dönüştüğü, daha net keskin kesimli elbiseler ve saplı çantalar… Bu benim tarzım diyenler varsa sizler için seçtiğim kombine göz atın derim.

 

İpekyol Kaban

 

Massimo Dutti Pantolon
Divarese Bot

Sade kombinlenebilir tasarımlar sezonda ön plana çıkacak. İlkbahar- yaz rengi olan beyaz, kış sezonunda da tamamlayıcı dolapların vazgeçilmezi oluyor.

 

Maxmara Kürk
Furla Çanta

 

Hogan Spor Ayakkabı

Teddy kürkte yeni tasarım! Maxmara’nın yeni sezon kolsuz kürkleri renkleriyle ses getirecek gibi.

Yumuşacık her tarzla kombin edilebilen tasarım, hem gündüz hem gece tercih edebileceğiniz sportif bir tarz olacak.

Renklerin ve bir çok stilin karması olacak olan yıl, şimdiden bize modanın sinyallerini vermeye başladı.

Gözdenur Kılavuz

Moda Editörü

2021 Modasında renkler ve kombinler

SHE AND GIRLS BAHAR 2024