2020 Yılının en çok konuşulan aşkları!

200 yılı tüm dünyada değişimler yılı oldu. Zorlu süreç psikolojimize yansıdığı gibi ilişkilerde de keskin değişiklere neden oldu. 2020 Yılının en çok konuşulan aşkları

She and Girls Dergisi, Moda Dergisi, Alışveriş Dergisi.

Instagram Hesabımız

Tüm olumsuzların yanı sıra oumu gelişmeler de yaşandı. Ünlü isimlerin de bu süreçte ilişkilerine yansımalar nasıldı? Gelin hep birlikte göz atalım.

 

Demi Lovato ve Max Ehrich

Demi Lovato ve Max Ehrich

Demi Lovato ve Max Ehrich’in, Temmuz 2020’de başlayan ilişkileri oldukça hızlı gelişti. Aşklarına doldu dizgin başlayan çift, kısa süre sonra çatışma yaşadılar ve ayrılık kaçınılmaz oldu. Kısa zaman çizelgesine rağmen, çift son birkaç aydır manşetlerde yer adı.

Lovato bir Talk Show programında, “Bu savaşları kendi başıma yapmalıyım ve birinin gelip bu sorunları benim için çözmesine izin veremem. Şu anda bekârım ve cumartesi gecelerimi tek başıma geçiriyorum. ” diyerek ayrılığı net bir şekilde doğruladı.

 

Bella Hadid ve The Weeknd

Bella Hadid ve The Weeknd

The Weeknd’in,  ‘Over Now’ (Bitti) adlı yeni şarkısıyla eski sevgilisi Bella Hadid’e gönderme olarak yorumlandı.

Şarkının sözleri şöyle;

“Dönüşümüz yok – Eskisi gibi olamıyoruz – Bitti – Artık aklını bu aşkla daha fazla kurcalama – Sürekli ilgi istiyorsun – Konuşmadığımız zamanlarda bile basına malzeme veriyorsun – Artık ikimiz de başkalarıylayız – Lütfen beni bir daha arama.

Bu cümleler kafalarda ilişkinin farklı süreçlerde olduğu konusunda soru işaretler bıraktı.

 

Dove Cameron ve Thomas Doherty

Dove Cameron ve Thomas Doherty

Dove Cameron ve Thomas Doherty resmen ayrıldı ve aslında birlikte olmalarının üzerinden aylar geçti. Dove haberi Instagram hesabından paylaşarak çiftin bu yılın başlarında ayrıldığını ve bunun karşılıklı bir karar olduğunu açıkladı.

“Herkese merhaba, son zamanlarda ilişkimizin durumu hakkında bazı söylentiler ve kafa karışıklıkları olduğunu biliyoruz.. Ekim ayında Thomas ve ben yolları ayırmaya karar verdik. Karar çok zordu ancak hala birbirimize sevgi besleyecek ve dost olarak kalacağız. Özel hayatımıza saygı duyduğunuz  için çok teşekkür ederiz.

 

Ian Somerholder ve Nina Dobrev

Ian Somerholder ve Nina Dobrev

Ian Somerhalder ve Nina Dobrev’in The Vampire Diaries’in ilk yıllarında ilişkileri başlamıştı. Ana karakterlerden oyuncusuydular ve birlikte yakın çalıştılar. Bu süreçte başlayan ilişkileri doludizgin yaşadıklarını her ne kadar inkâr etsene, basından kaçamadılar. Bir Hollywood yaşam tarzıyla, gerçek sonunda su yüzüne çıktı. Çift, çoğu tartışma ve spekülasyonla ilişkilerini sonlandırmadan önce 3 yıl çıktı.

Her ne kadar birbirlerine yakıştırılsalar ve tekrar bir araya gelirler yorumları yapılsa da, Ian’ın 2020 yılında Nikki Reed ile evliliği, tüm söylentileri bitirdi.

 

Rihanna ve A$AP Rocky

Rihanna Uzun Süreli Arkadaşı A$AP Rocky ile Çıkıyor

A$AP Rocky ve Rihanna uzun süredir arkadaşlardı. İkili birçok davette ve hatta 2018’de Paris’te bir Louis Vuitton defilesine katılırken görüldü.

2020 Yılının en çok konuşulan aşkları

She and Girls Ocak 2021 Sayısı Gençlik Dergisi Girls Hediyesiyle Dergiliklerde

SHE AND GIRLS BAHAR 2024