2020-2021 Sonbahar & Kış makyaj trendleri

2020 – 2021 Sonbahar Kış makyaj trendleri belli oldu. Bu yıl 15.si düzenlenen Mercedes Benz Moda Haftası’nda trendler ektisini gösterdi. 2020-2021 sonbahar kış makyaj trendleri

She and Girls Dergisi, Moda Dergisi, Alışveriş Dergisi.

Instagram Hesabımız

Işıl ışıl tenler, bronz yanaklar, renkli göz makyajları, ekstra hacimli kirpikler ve kırmızı dudaklar bu sezonun trendleri.

Fondöten Devri Kapanıyor

Bu kış fondöten ve pudralarla cilt kusurlarımızı kapatmak yerine, cildimize iyi bakıyoruz. Bol su içip, düzenli kolajen kullanıyor ve kendimiz için en uygun bakım ürünleriyle cildimize yatırım yapıyoruz. Sezonun favori ürünleri, güneş koruma özelliği olan, renkli nemlendiriciler ve bb kremler olacak.

Önerimiz; Estee Lauder Day Wear Nemlendiricili BB Krem Spf 35
Şimdiye kadar ki en etkili antioksidan korumasını içerir. Yaşlanma karşıtı, ince ve kuru çizgileri düzenli kullanımda onaran, güneş koruyuculu renkli nemlendirici.

Estee Lauder Day Wear Nemlendiricili BB Krem Spf 35

Hafif Yanmış Bronz Yanaklar

Yaz aylarının en sevdiğimiz etkisi olan hafif güneşten yanmış yanaklar, sezonda da etkisini sürdürüyor. Doğal tonda bronz allıkları tercih ederek trendi yakalayabilirsiniz. Allığınızın doğal bir bronzluk bırakması için, alt tonlarında turunculuk içermemesi ve mat bir görünüm bırakması tercihiniz olmalıdır.

Önerimiz; Benefit Hoola Mat Bronzer.
Ürünün ince fırçası sayesinde doğal görünümlü kontör uygulaması artık çok kolay. Ayrıca ışıltısız, turuncu alt tonlar içermeyen en doğal bronzluk için Benefit Hoola Mat Bronzer’dan başkası düşünülemez.

Benefit Hoola Mat Bronzer

Parti Havasında Gözler

Bu kış göz makyajları hiç olmadığı kadar canlı, hatta neon tonlarından olacak. Özellikle mavi ve mor tonlarda farınız yok ise en kısa zamanda temin etmelisiniz.

Önerimiz; Lancome Afterdark Far Paleti.
Lancome ile Mert ve Marcus Koleksiyonuna ait sınırlı sayıda üretilen bu paletle sezonun trendlerini yakalayabilirsiniz. Mat ve parlak bitişli farların bir arada olduğu tek bir palet, gece ve gündüz makyajlarınızın vazgeçilmezi olacak.

Lancome Afterdark Far Paleti

Eyelinerda Devrim

Siyah ve kahve eyelinerlara alışık olsak da, bu sezon elimiz hep canlı renklere gidecek. Eyelinerda resmen bir devrim yaşanacak olabilir. Renklerle yaratıcılığınızı birleştirip farkınızı ortaya koymanın zamanı geldi.

Önerimiz; Nyx Epic Wear Liner Sticks.
İnce ucu ve keçeli kaleme benzer formu sayesinde uygulaması çok kolay. Renklerin hem bu kadar canlı olup, hem de dayanıklı oluşu alkışları hak ediyor.

Özellikle su geçirmezliği sayesinde gün boyu canlılığını koruyacak bu eyelinerlara bayılacaksınız. Mat ve metalik bitişli olmak üzere toplam 24 çeşitten oluşan bu seride benim favori renklerim, Chill Blue ve Fierce Purple.

Nyx Epic Wear Liner Sticks

Gözlerde Takma Kirpik Etkisi

Kirpiklerde adeta takma kirpik etkisi olacak. Ekstra uzun ve hacimli kirpiklerle, kışa merhaba demenin zamanı geldi.

Önerimiz; Nars Climax Extreme Maskara.
Ekstra hacim ve siyahlık veren maskara, Nars’ın çiçeği burnunda ürünlerinden. Kurumaz, dökülmez, dağılmaz, topaklanma yapmaz ve paraben içermez.

XXXL kıvrımlı fırçası sayesinde tek katta bile takma kirpik etkisini görmek mümkün. Nars Climax Extreme Maskara sayesinde minimum çaba ile maksimum hacime ulaşabilirsiniz.

Nars Climax Extreme Maskara

Kıpkırmızı Dudaklar

Kırmızı rujdan asla vazgeçemem diyenler bu sezon da kazandı. Ten renginize uyumlu kırmızı ve bordu renkteki rujlarınızı çantaya atın bu kış çok kullanacağız.

Önerimiz; Mac Retro Matte Lipstick Ruby Woo.
Kırmızı rujların ikonu haline gelmiş Ruby Woo tüm ten renklerine uyumluluğuyla, yıllardır kullananların vazgeçilmez ürünü haline geldi. Mat ve kalıcılığı sayesinde hem gece hem de gündüz makyajınızda dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

Mac Retro Matte Lipstick Ruby Woo

2020-2021 sonbahar kış makyaj trendleri

She and Girls Kasım 2020 Sayısı Gençlik Dergisi Girls Hediyesiyle Dergiliklerde

 

SHE AND GIRLS BAHAR 2024