Modanın Yeni Yıl Ruhu

2021’e sayılı günler kalmış ve biz hala yeni yıl ruhumuzu ararken, ne yapmalı ne giymeli? diye arayış içerisindeyken, sizler için yaptığım kombinlere bayılacaksınız. 2021 Kış moda trendleri

She and Girls Dergisi, Moda Dergisi, Alışveriş Dergisi.

Instagram Hesabımız

Bu yıl pek fazla dışarıda kutlama olmasa da evde sevdiklerinizle geçireceğiniz, düzenlenecek harika partilerde neden şık olmayasınız!

Işıltılı ve kadife kumaşlar bu sezonun vazgeçilmezleri arasında. Kadife dokusunun verdiği zarafet markaların da dikkatinden kaçmamış olsa gerek! Yeni yıl yine ışıl ışıl geliyor.

 

Zara

Yeni yıl ruhu modaya her zaman yön vermiştir. Bir çok marka ve kombinlerde bunu açıkça görebiliriz. Parlak desenli kumaşlar, kadife ve işlemeler…

Hadi kombinlere birlikte göz atalım!

Bershka

Bu sezon modaya hakim olan tarzlar tek parça ve kolay giyilebilir modeller olacak. Tasarımcıların yeni yıl için tercih ettikleri parçalarda aynı yolu izliyor gibi.

 

Stradivarius

 

PullandBear

 

İpekyol

Kombin yapmak artık hepimiz için daha kolay. Siyah renklerin yanı sıra, enerjiyi yükselten
pul-payetler ve farklı tonlar, iç giyimle oluşturulan şık sokak stilleri ve sıra dışı tasarımlara sahip kollar da ön planda.

 

Christian Cowan

 

Gizia

Modanın dilinden anlayanlar iyi bilir ki ekose, uzun bir süredir moda dünyasının tasarımlarında ana dili gibi konuştuğu bir desen.

 

Mugler

 

Kemal Tanca

 

HM

 

Nike

İkonikleşen desen bu sezonunda farklı tasarımlarında yer alıyor. Yeni yılın ruhu olan ‘’Kırmızı’’ renk bence ekoseye en çok yakışan. Bu sezonda da markaların vitrinlerinde göreceğiz.

Gözdenur Kılavuz

Moda Editörü

2021 Kış moda trendleri

She and Girls Aralık 2020 Sayısı Gençlik Dergisi Girls Hediyesiyle Dergiliklerde

SHE AND GIRLS BAHAR 2024