2020 Sonbahar Kış Trendleri

2020-21 Sonbahar- Kış trendlerinde daha keskin pastel tonların hakimiyetini göreceğiz. Daha maskülen takım elbiselerin ön planda olduğu, keskin hatlarla ön plana çıkan tarzlar sonbahar-kış trendi olacak. 2020 Sonbahar Kış Modası

She and Girls Dergisi, Moda Dergisi, Alışveriş Dergisi.

Instagram Hesabımız

Victoria Beckham

Sezonun stili alakasız parçaların aynı görünümde buluşması!

Tasarımcılar için sorun olmayan karışık stil, bizleri de kombin yaparken zorlamayacak. Hepimiz için büyük bir süpriz olan ‘’desen ve dokuları” karıştırmak ‘’kişisel stili’’ ortaya koyuyor.

Versace

Maskülen Tasarımların Feminen  Hali

1970’lerin esintisini, 2020-21 sonbahar-kış sezonunda hissediyoruz. Ceket-etek ikilisi ciddiyeti ve zarafeti aynı anda temsil ederken, şıklığın özgüveni bu sezonda farklı marka ve tasarımlarla ortaya çıkacak gibi görünüyor.

Dolce&Gabbana

Sezonun asi kabarık balon formları bu sezonda da ön plana çıkıyor. Vücudu bir koza misali saran ve şahşanın öncüsü olan tarzları, renkli ve koyu ton desenlerle sezonun önde gelen markalarında göreceğiz.

Chanel
La Doublej
Oscar De La Renta

Her zaman kendi tarzının öncüsü olan Dior bu sezona nude ve koyu tonlarla eşlik ediyor. Sezonda ön plana çıkan uzun çizmeler ve büyük çantalar tamamlayıcı bir rol oynayacak.

Christian Dior

Fendi’nin sezona iddialı giren markalardan olması kaçınılmazdı. Derinin verdiği kusursuz görünüm Fendi kadınının frapanlığını ortaya koyuyordu. Fendi bu sezonu koyu tonların hakimiyetinde geçirecek gibi görünüyor.

Fendi

Salkım Saçak Kış

2021 kış sezonunda püskülleri hem kıyafetlerde hem de aksesuarlarda çok göreceğiz.

Armani

Eskimeyen Kürkler

2020-21 Sonbahar/Kış sezonunda da yapay kürkler her stile uygun bir dış giyim parçası olacak. Vizon renk, bej ve koyu tonları sık göreceğiz.

Saint Laurent

Gözdenur Kılavuz

Moda Editörü

2020 Sonbahar Kış Modası

She and Girls Ekim 2020 Sayısı Gençlik Dergisi Girls Hediyesiyle Dergiliklerde

SHE AND GIRLS BAHAR 2024