Makyajda romantik ve duygusal pink geri döndü!

2020 pembe tonlarının şanslı yılı. Birçok makeup markası pembenin tonlarında ruj, far ve allık serisi çalıştı. 2020 pembe makyaj tonları

Instagram Hesabımız

Nilşah Arslan

Günlük ve özel makyajlarda pembe risksiz bir renk ve her cilt tonuna göre uyum sağlayabilecek tonları var. Pembe tonlu makyajı farda, rujda ve allıkta birçok farklı tonda tamamlayabiliyoruz. Pembe bir ruj kullanıyorsak pembe renk bir far da kullanabiliriz, mor, mürdüm, gri veya siyah.

Bunun için cildimizi şımartacak bir peelingle başlayalım. Benim tavsiyem Mac Cosmetics’ten volcanik ash exfaliator, yine aynı markanın mac lip scrubunu dudaklarımızın mükemmel ve dolgun görünümü için kullanmayı çok seviyorum.

Peeling işleminden sonra NYX Professinol make up makyaj bazı Hydra touch oil peeling verdiği temizlik hissini yumuşatacak, fondötene bir adım kala 14 şubata özel cildimizin saten dokunuşunda parlaması için KİKO Hydro pro glow mükemmel….

MAC Volcanik Ash Exfaliator

Bu kadar güzel hazırlanmış cilde hangi fondöten olur diye düşünürken kalıcılığı 15 saate kadar süren, üst üste uygulanabilen ve mat bir bitiş sağlayan yine mükemmel bir ürün ve çok sık kullandığım Estee Lauder double wear fondöten bizi birçok güzel makyaja hazır hale getirecek.

Estee Lauder Double Wear

Ve şimdi sıra nihayetinde makyaja gelsin.

Göz farı paleti olarak inanılmaz derecede bağlandığım müşteri ve gelinlerimde de tercihim olan

Huda Beauty serisinin rose gold ramastered far paleti mor, pembe kahve tonlarda romantik ve uçuş uçuş göz makyajı fırsatını bize sunuyor.

Aynı hislerin daha yumuşak tonlarda geçişi için ise Too Faced sweet peach far paleti serisi bize daha minimalist ve utangaç görüntü fırsatı veriyor.

Huda Beauty

 

Bu tonlarda göz makyajı yaparken romantizme özel göz kalemi yerine sadece kahve, mor ya da lacivert tonlarda farla göz kalemi hattımızı buğulu bir şekilde keskinleştirmeyi öneriyorum.

Genç ve sağlıklı bir görünüm için koyu renk gözaltı halkalarımızı kapatabilmemiz ve aydınlatmamız gerekiyor. Kullandığımız ürününün aynı zamanda kırışıklıklara dolmayan bir yapısı olması lazım.

Uygun fiyatı ve şaşırtıcı performansı ile birçok makeup artistin tercihi Maybeline New York ınstant anti age kapatıcı .

Rimel olarak son günlerde hiç makyaj yapmasam da elimden düşürmediğim Loreal Paris unlimited ve sevgililer gününe özel tasarımıyla Loreal Paris paradise maskara göz makyajımızın olmazsa olmazı…

Paradise Extatic

Pink romantik makyajın en önemli yerine geldi sıra. Hangi ruj. O kadar çok pembe ve tonlarında tercih edebileceğimiz markalar var ki. Benim en çok kullandığım Maybeline New York stay mat ink no 10 dreamer, adı gibi gerçekten hayalperest….

Maybeline New York

Golden Rose ultra rich no 14, rimmel London lastry finish by kate mate ruj 101 pink ve daha onlarca seri….

Golden Rose

En son ve en can alıcı dokunuşa geldi sıra . Yine kullanmaktan vazgeçmediğim transparan ve dönenceli rengiyle allıkların kraliçesi Nars orgasm serisi hem highlighter hem allık….

NARS

Nilşah Arslan
Güzellik Editörü

2020 pembe makyaj tonları

She and Girls Mayıs 2020 Sayısı Gençlik Dergisi Girls Hediyesiyle Dergiliklerde!

SHE AND GIRLS BAHAR 2024