Podyumlarda 2020 yaz makyaj trendleri nasıl? Hangi renkler ön planda?

2020 ilkbahar yaz makyaj trendlerine Paris, New York, Milano, Londra podyumlarından sizler için inceledik. Neon ve pastel renkler, kristal parıltılar ve daha birçok makyaj uygulamasına izin veren moda trendlerinde parıldayan bahar ışıltısıyla seneye imzasını atacak. 2020 ilkbahar yaz makyaj trendleri

Instagram Hesabımız

Cilt söz konusu olduğunda, 2020 yaz makyajı, markaların son birkaç yıldır popüler hale getirdiği doğal ve nemli yüzeylere sadık kalıyor, bu nedenle yaz sıcağının cildinize ulaşması durumunda endişelenmenize gerek yok.

Biraz parlak, bununla birlikte, tamamen çıplak cilt. Önceki yıllarda olduğu gibi podyumların bir parçası değildi, bu nedenle kontur yapmayı seviyorsanız 2020’ de bu sizin için bir sorun olmayacak.

Kusursuz Cilt

Cilt mükemmelleştirici ürün 2020 yaz makyaj trendlerine geri döndü, ancak yine de instagram seviyelerinde değil. İnce bir fondöten tabakası ve belki sadece birkaç damla iyi harmanlanmış kapatıcı ile hafif mükemmelleşmiş bir cilt gibi düşünün!

Paco Rabanne’da, doğal bir kaplama ve burun köprüsü boyunca parlayan bir fosforlu kalem dokunuşu sayesinde herkesin cildi kusursuz ama parlak görünüyordu. Birçok model Balenciaga’da yanak kontürleri sportifleşti, bütün mankenler mükemmel görünmek için mat bir dokunuşla kaplandı.

Ayrıca Saint Laurent, Mugler ve daha birçok şovda mükemmel bir cilt gördük. Ay, podyum sanatçıları 2020 makyaj görünüşü için ince kontur ve vurgulama ile makyajlarını vurguluyorlardı.

Alexander McQueen’deki savaşçı kraliçeler, makyajsız makyajda, modellerin zaten yüksek elmacık kemiklerini artıran biraz doğal görünümlü taupe kontürü ve gözlerin iç köşesinde vurgu dokunuşu ile hoş bir yineleme.

Chanel’de, makyaj sanatçısı Lucia Pica biraz daha ağırdı ve elmacık kemiğine yüksek sıcak bir kontürün yanı sıra parlak bir vurgulayıcı uyguladı.

Burberry’deki modellerde de biraz kontür vardı.

YSL

Pembenin yılı

İlkbahar 2020 makyaj görünümünüz için pembe allık ile romantik görünüm. Şeftali görünümde hiçbir yer yoktu, nötr gül ve serin pembeler pistlere hükmederek modellere taze yüzlü ve genç bir görünüm kazandırdı.
Pembe allık Hermes’de odak noktasıydı, yanakların elmaları üzerine güzel ve alçak bir şekilde uygulandı ve yuvarlak bir görünüm verdi.

Pembe allık, Michael Kors’da çok kızartılmış ve doğal bir görünüm için ultra nemli bir ciltle birleştirildi.
Aigner’de, pembe allık, uyumlu ve tek renkli bir görünüm için lavanta-pembe dudaklarla eşleşti.

NARS

Nemli Cilt

Jil Sander podyumundaki modeller, ışıltı özellikle yüzlerinin merkezi etrafında ortalanmış olarak, ışıldayan bir görünüme sahipti.

Stella McCartney’deki her şey tamamen nemliydi ve çok doğal bir “makyajsız” görünüme sahipti.

Altuzarra’da parlak cilt, yansıtıcı altın eyeliner çıkartmalarının güzel bir tamamlayıcısıydı .

Lanvin’deki nemli cilt, yumuşak ve doğal olan pared sırt makyajı görünümü ile oldukça iyi çalıştı.

Ayrıca Khaite, Vivetta, Givenchy, Ermano Scervino, Bevza ve JW Anderson’da nemli bir cilt gördük.

GIVENCHY

Kontür Gölge-Allık

Allık ve gölge arasındaki çizgileri bulanıklaştırmak, görünümünü etkileyici bir şeye dönüştürmenin kolay bir yoludur. Böyle bir teknik tarihi hissettiriyor ve muhtemelen Kanton Operası makyajında kökleri var ve farklı makyaj sanatçılarının çeşitli bahar 2020 makyaj görünümlerinde onu nasıl kullandığını gördük.

Göze çarpan bu tekniğin ilk örneği, elmacık kemikleri üzerinde sıcak şeftali-sarı bir gölge ile şakaklara kadar çekilen ve sonra bir araya gelmek için aşağı doğru harmanlanan ince ve güzel görünen Alberta Ferretti idi.

Pyer Moss’ta, bu görünümdeki varyasyon daha yoğundu, modellerin çoğu, şakakların yakınındaki kaşların yanı sıra yanaklara kadar uzanan dumanlı bir görünümde canlı kırmızı göz farı uygulaması yaptı.

Sies Marjan’da, birkaç modelin gözlerinin, elmacık kemikleri ve yanaklarının üzerine allık dökülmesi güzel ve etkileyici bir görünüme dönüştü. Son olarak, bol dökümlü allığın Erdem, Tadashi Shoji ve Jason Wu’da hoş bir etki yarattığını gördük.

BOBBI BROWN

Lila Göz Farı

İlkbahar 2020 makyaj trendlerinden göze çarpan göz farı rengi bahara leylak mor çiçek tonuyla gönderme yapıyor.
Eşsiz Alice + Olivia sunumunda, birçok model göz kapaklarında yumuşak lila uygulamaları yaptı, bazı durumlarda saçlarından geçirilmiş lavanta dallarıyla eşleşti.

Balmain’in ana makyaj görünümü, göz kapakların üzerinde kırışıklığın içine ve alt kirpik çizgisinin altında harmanlanmış daha parlak bir pembe ile yumuşak bir lila uygulamasını birleştirerek parlak ama yumuşak bir kombinasyon yarattı.

Ana göz farı, Mark Fast’a baktığımızda, kapaktan kaşlara uygulanan mor ve lila gölgesinden oluşur ve daha sonra gözlerin dış köşesine keskin bir şekilde uzanır. Ayrıca, bir lila inceliğine sahip olmasa bile, Afffair’deki koyu mor dumanlı göz farı uygulaması muhteşem.

MAC

Pastel Yaklaşım

Bir neonun draması için hazır değilseniz, ancak yine de hayatınızda biraz renk istiyorsanız, 2020 yaz makyaj görünümünüz için pastel tonlarda yaklaşım doğru olabilir!

Christian Siriano’ya baktığımızda, göz kapağın üzerine uygulanan ve hatta kaşın üzerine uzayan farklı inci pastel tonlarının harmanlanmamış uygulamasıyla daha pastel bir suluboya efektine sahipti.

Cividini’de, pastel blues ve morların karıştırılması, yedi yaşındaki bir çocuğun göz farı nasıl yapabileceğine dair gönderme yapan bir bakış gibi, rüya gibi, hassas bir görünüm verdi. Iceberg’deki zıt leylak ve deniz mavisinin etkisi, göz farındaki canlılığın hafif artışına rağmen, dünya dışı bir etkiye sahipti.

REVOLATION

Neon Gözler

80’ler tam bir geri dönüş. Neons bahar 2020 makyaj trendlerine doğru yolunu buldu. Neon gölgesi ile dışarı çıkın, diğer tonlarla birleştirin veya sadece bir aksan olarak kullanın – podyumlarda tüm seçenekler sunuldu!

Helmut Lang’daki neonun ince dokunuşu tamamen uygulanabilir olabilir! Modeller, pembe ve yeşilin neon tonlarında göz alıcı kanatlı göz kalemi ile vurguladılar.

Nicole Miller’a göz farı görünümünü “neon günbatımı” olarak tanımlayacağız, iç köşenin yakınındaki altın, merkezde parlak sarı ve dış köşede vurgulayıcı turuncudan oluşan üç renkli bir gölge görünümü.

NYX

Eşleşmeyen Üst ve Alt Astar

İki tonlu eyeliner bahar 2020 makyaj trendi gibi podyum makyaj görünümlerini tekrarlarken gerçekten heyecan verici. Bu spesifik eğilim, üst kirpik çizgisinde bir astar astarı (veya astar gibi uygulanan gölge) ve alt kirpik çizgisinde uygulanan bir başka gölgeden oluşuyordu.

Gözlerin üstünde, Antonio Marras’daki modeller kalın bir mavi çizgisi oluştururken, altta alt çizgi uzatılmış bir kanatla kırmızı renkteydi.

Oscar de la Renta’ya çeşitli iki tonlu astar görünümleri vardı, üst kısım keskin bir kedi gözü şeklinde göz farı ile elde edildi ve alt astar genellikle alt kirpik çizgisinin iç köşe kısmının yakınında daha yoğunlaştı.

Turuncu ve sarı, sarı ve mavi ve pembe ve mavi gibi gölge kombinasyonlarını gördük, bu da muhtemelen neon bahar 2020 makyaj trendleri altında sınıflandırılabilir.

İKİ TONLU ASTAR

Nilşah Arslan

Güzelik Editörü

2020 ilkbahar yaz makyaj trendleri

She and Girls Haziran 2020 Sayısı Çıktı! Turkcell Dergilik’ten Okuyabilirsiniz!

SHE AND GIRLS BAHAR 2024