Costume Designer Guild Awards’da ünlüler şıklıklarıyla adeta yarıştılar!

2020 Costume Designer Guild Awards dün gece Los Angelas’ta geçekleşti. 22.kez Kostüm Tasarımcıları Birliği Ödülleri Kazananları şıklıklarıyla göz doldurdular. 2020 Costume Designer Guild Awards

She and Girls Dergisi, Moda Dergisi, Alışveriş Dergisi.

youtube.com/msemedya

Charlize Theron

Gecenin parlayan yıldızı ise Charlize Theron oldu. Hollywood yıldızı, Louis Vuitton tasarımı elbisesiyle geceye damga vurdu. Uzun ve kuyruklu altın rengi ışıl ışıl bir elbise, siyah kol detaylarına uygun çanta, elbisesini tamamlayan taç detayıyla bir kraliçeden farksızdı.

Gecenin diğer yıldızlarından,

Janie Bryant

Janie Bryant, fuşya rengi elbisesiyle oldukça hareketli ve renkliydi. Middi boy olan elbisesi dikkat çeken kol detayı ve elbiseyi tamamlayan gümüş uçları açık bir ayakkabı tercih etmiş. Mücevher seçimindede yüzük ve küpe tercih eden Bryant şıklığını tamamlamış görünüyordu.

Mindy Kaling

Mindy Kaling lacivert elbisesiyle, cesur gögüs ve bacak dekoltesiyle çok şıktı. Elbisesinin taş işlemesi ve bize hint modasını andıran omuzundan gelen açık mavi şalı, lacivert sivri burun ayakkabısıyla çok uyumluydu.

Elize Coupe

Elize Coupe, iddialı kırmızı tonları tercih ederken, ayakkabı seçimini pembeden yana kullandı. Dökümlü aynı renkten ince bir hırkaylada kombinini tamamlamıştı.

Julia Butters

Julia Butters, gecenin en küçük yıldızıydı. Toz pembeden gül kurusuna doğru inen geçişli elbisesi tam yaşına hitap ederken, aynı tonlarda olan inci sap detaylı kafes çantası ayakkabısıyla şıklığını tamamlamıştı.

Kathryn Newton

Kathryn Newton’un saten su yeşili ve nar çiçeği tonlarıyla uyumlu elbisesi göz kamaştırıyordu. Açık tonların bir arada ahenkle kullanılması, yeşil taç ve ruj detayıyla yıldız oyuncuyu ön plana çıkarmıştı.

Nathalie Emmanuel

Nathalie Emmanuel, Game of Thrones’un güzel oyuncusu gecede dikkat çeken isimlerden biriydi. Siyah bir elbise tercih eden Emmanuel, dekoltesiz göğüsten başlayan kelebek işlemeli boyuna kadar devam eden desenli elbisesi, siyah modern bilek bantlı taş işlemeli ayakkabısıyla tamamlanıyor.

Constance Wu

Constance Wu, tercihi bazılarımızın tarzını yansıtmasa da, sade güzelliğini tamamlamış görünüyor. Tek omuzu ceket diğer tarafı pul payet olan bir elbise tercih etmiş. Ayakkabı seçimi oldukça şık olan Wu, mücevherleriyle tamamlanmış görünüyor.

Gözdenur Kılavuz
Moda Editörü

2020 Costume Designer Guild Awards

She and Girls Yaz 2019 Sayısı Gençlik Dergisi Girls Hediyesiyle Dergiliklerde!

SHE AND GIRLS BAHAR 2024