Moda Editörümüz Dilara Kırmıt’dan 2019 Oscar Ödülleri Top 9 listesi

91. Akademi Ödül Töreni’nde Ocar Ödüllerini sahiplerini bulurken adeta bir şıklık yarışı ortalığı kasıp kavurdu. İlk defa sunucusuz gerçekleşen 2019 Oscar Ödül Töreni Los Angeles’taki Dolby Titayro’nda gerçekleştirildi. Törene ödülleri kazananların yanı sıra kırmızı halıda birbirinden özel ünlü isimler bir yarış haline girdi.
2019 oscar töreni elbiseleri

Törenin açılışını efsanevi grup Queen’in üyelerinden gitarist Brian May ve davulcu Roger Taylor, American Idol yıldızı Adam Lambert ile birlikte konuklara özel bir performans sergiledi. Şimdi şıklık yarışını kazanan ,Türkiye’de birçok yerde isminden söz ettiren top 9 ismi sizinle paylaşmak istedim. Sizce harika değiller mi ?

Brian May-Roger Taylor

OSCAR ÖDÜLLERİ KIRMIZI HALI TOP 9 !
1.Kendall Jenner
Kardashian ailesinin en küçük bireyi olan ve bana göre en en güzeli olan hem isminden hem güzelliğinden tarzı ve başarısından ablalarından ziyade en önde olan isim Kendall.
Gündelik hayatında spor şık olmayı tercih eden 23 yaşındaki güzel bu tür özel gecelerde en iddalı olmayı tercih ediyor. Ne yalan söyleyelim yakışıyor ! Türkiye’de bloggerların fotoğrafını en çok paylaştığı isim olan yabancı modele “böyle ölmeyiz füze at kendall” diye espriler bile yapıldı.
Kesinlikle en beğendiğim isim Jenner’dı cesur tercihinden dolayı tebrik ediyorum.

Kendall Jenner

2.Adriana Lima
Son zamanlarda Türk eniştemiz Metin Hara ile çalkantılı aşk gündemi ile işlerinin önüne geçen, biten ilişkisinden sonra adeta gündem değiştiren Adrina’nın kırmızı halı görüntüsü bize bile geçmişimizi unutturur.
Bembeyaz jilet gibi elbisesi derin yırtmacı ile haddimizi bildirir gibi “yıkılmadım ayaktayım ben Adriana’yım kendinize gelin” dedirtti. Jennerdan sonra top 10 listenin 2.’liğini hak etti.

Adriana Lima

3.Irına Shayk
Yurtdışının aranan yüzü geçtiğimiz günlerde Milano Fashion Week’te Versace ile boy gösteren Irina oscar ödül töreninin konuşulan 3. ismi olduğuna eminim.
Küt saçları ile alışık olmadığımız Irina tam yaşının kadını olmuş. Bu ağır ama tatlı görüntüsü bence çok iyi durmuş. Her hali ile güzel olan ünlü top model derin sırt dekoltesi ile eşi ile boy gösterdi.Hhanım hanımcık ama hala seksi ve bu bir asır daha devam edeceği gözüküyor.

Irina Shayk ve eşi

4.Lady Gaga
Yıllardır tarzı ve müzikal hayatının başarı öyküsü ile gündemde olan Gaga yine gündeme oturdu.Tahtını kimseye vermeyen Lady tam Lady’di. Tarzı ile geçmiş zamanın Audrey Hepburn’e benzetildi .İlhamı kendi gibi hala isminden söz ettiren moda ikonu olan Hepburn’un güzel ilham olduğunu düşünüyorum. Kıyafeti ve o gece yaptığı duygusal konuşma sonrası sosyal medyanın en çok paylaşılan isimlerinden oldu.

Lady Gaga- Audrey Hepburn

5.Emily Ratajkowski
Ah emrata ah ! bu kızcağız giyinse dert giyinmese dert her türlü eleştiri alıyor böylede çok hanım hanımcık. Kimliğini bulamamış gibi bence sen özün ne ise öyle ol Emily seni Kendall gibi görsek şu kırmızı halıda hiç gözümüz ağlamaz. Sen giyinme güzelim biz seni soyunsan bile giyinik görürüz.

Emily Ratajkowski

6.Charlize Theron
Charlize kırmızı halıya aslında saçları ile damga vurdu. Yıllarca onu sarının her tonu ile gördük. Acaba Brad Pitt ondan mı vuruldu sana Charlize, o konuyu da unutmadık değil. Bir zamanlar adı Bradd ile anılmıştı. Bu saç rengini ben çok beğendim mavinin bu tonu renkli gözleri ile çok uyumlu olmuş. Sade makyajı ve o muhteşem takıları elbiseyi hareketlendirmeye yetmiş !

Charlize Theron

7.Rita Ora
Kendall’dan sonra sanırım en seksiliği yüksek ateş eden Rita olsa gerek. Ben bu tür tasarımları çok seviyorum hem gizemli hem kadın gibi kadın havası veriyor. İnsanın kendine bu denli güvenmesi bazen tehlikeli olsa da ben bu yarışı çok sevdim. Sınırları aşmadan bu denli dozu nasıl ayarlıyorlar bravo açıkcası. Dantelin ışıltısı böyle yansıtılır bence !

Rita Ora

8.Alessandra Ambrosio
Victoria Secret’ın vazgeçilmez meleği Alessandra benim en favori isimlerimden. Bu kadın bu tür gecelerde dozunu en iyi ayarlayanlardan. Kendini ispatlama derdi yok ve asla yarış içinde değil. Zaten koca Victoria Secret meleği, iki çoçuk annesi, doğallığı ve cesur kıyafeti ile göz kamaştırıyor.

Alessandra Ambrosio

9.Roise Huntington
Sen nasıl meleksin böyle ! bildiğimiz barbie bebek. İnsan eşi ile bile bu kadar uyumlu olur mu ! her kadının kendine rakip görmesi gereken değil örnek alması gereken isimlerden. Ne denir ki, yorum sizin bazen susmak bile en güzel yorumdur. Kusursuz güzelliğin zirvesi budur !

Roise Huntington ve eşi

2019 oscar töreni elbiseleri

SHE AND GIRLS BAHAR 2024