Yaz sezonunun habercisi Cruise koleksiyonları Beymen’de

Dünyaca ünlü moda markalarının Cruise 2019 koleksiyonları ve gözde ürünleri BEYMEN’lerde yerini aldı. 2019 Beymen yaz koleksiyonu

Efsanevi İngiliz moda markası Alexander McQueen, yeni sezonu tarihe bir yolculuk yaparak selamlıyor. Markanın kreatif direktörü Sarah Burton’un imzasını taşıyan koleksiyonda, çiçek işlemeleri, vücuda oturan korse formları ve viktoryen kol detayları dikkat çekiyor.

İtalyan stilinin önde gelen temsilcilerinden Bottega Veneta, Cruise 2019 Koleksiyon’unda zanaatkarlık mirasından yola çıkıyor. Zarif kesimli dış giyimler ve eşarp elbiseler koleksiyona duygusallık katarken, transparan ve pencereli formlar dikkat çekiyor.

Balmain Beymen

Rafine çizgileriyle öne çıkan İtalyan modaevi Etro ise denizle içiçe şehirlerin farklı kültürlerinden ilham alıyor. California’nın umursamazlığı, Hawaii’nin tropik esintileri ve Japonya’nın modern yaşamından esinlenen koleksiyonda, eklektik desenler, uzun kimonolar dikkat çekiyor.

Kadın ve erkeklerin yaratıcı yönünü birleştiren Balenciaga markanın imza sembollerini ve grafiklerini desenli elbiselerle buluştururken 80’lerden ilham alan Balmain ise güçlü karşıtlıklar ve beklenmedik eşleşmeler ile dikkat çekiyor. Koleksiyon, modern ve futuristik kumaşlar, aynalar, kristaller, üç boyutlu mozaikler, desen ve baskılarla zenginleşiyor.

Meksika’nın gizemli hikayesi ve zengin kültüründen esinlenen Emilio Pucci Resort 2019 Koleksiyonu, eğlenceli modelleri ve canlı renkleri ile sezonun enerjisini yükseltiyor.

Yaratıcı koleksiyonlarıyla her sezon Dsquared2’nin başarılarına bir yenisi ekleyen moda dünyasının efsanevi ikizleri Dean & Dan Caten’ın imzasını taşıyan Resort 2019 Koleksiyonu, 70 ve 80’li yıllardaki Londra ve New York sokaklarındaki isyankar kadın ve erkeklerden ilham alıyor. Fermuar ve örgü detayları koleksiyona beklenmedik bir romantizm katıyor.

80’lerin büyüleyici atmosferinden esinlenen Sergio Rossi Resort 2019 Koleksiyonu’nda gündüzden geceye kolayca geçiş sağlayan işlevsel, eğlenceli ve feminen ayakkabılar yer alıyor.

Aquazzura Beymen

Aquazzura Resort 2019 Koleksiyonu, markanın kreatif direktörü Edgardo Osorio’nun yaratıcı yeteneğini gözler önüne seriyor. Koleksiyonda babetlerden pump veya bootie’lere, günün her saati tüm kombinleri zenginleştirecek zamansız ve çok amaçlı tasarımlar yer alıyor.

1972 yılında Marie Helene de Rothschild’in ev sahipliğini yaptığı, Salvador Dali’den Brigitte Bardot’ya kadar birçok ünlü ismin davetli olarak katıldığı sürrealist balonun fotoğraflarından ilhamla tasarlanan Jimmy Choo Cruise 19 Koleksiyonu’nda, markanın imza yıldızı Supernova, koyu lacivert süet üzerindeki ışıltılı kristallerle göz kamaştırıyor. Koleksiyondaki gece ayakkabıları ve clutchlar, yıldız ve kristal taş detaylarının yanı sıra tüylerle zenginleşiyor.

2019 Beymen yaz koleksiyonu

SHE AND GIRLS BAHAR 2024